Prasaja.Fleksibel.Cepet.
Solusi HUANET FTTX/WDM.

Kanthi macem-macem model ONU / OLT / Transceiver / Switch, sampeyan bisa nemokake produk jaringan sing tepat ing kene.

babagan
HUANET

Shenzhen HUANET Technology CO., Ltd minangka salah sawijining produsen produk IP Networking terkemuka ing China. Kantor pusat perusahaan dumunung ing Shenzhen lan kantor bisnis diadegake ing kutha-kutha utama ing saindenging negara.Kanthi rong pusat R&D ing Shenzhen lan Shanghai, kanthi tim insinyur R&D profesional kanggo ngembangake lan nambah teknologi lan produk.Produk kami meliputi EPON/GPON ONU/ONT/OLT, CWDM/DWDM/OADM, SFP, Gigabit Ethernet Switch dan Produk Keamanan Jaringan.

HUANET tansah fokus ing prestasi inovatif lan progresif ing lapangan teknologi IP, lan ngupayakake supaya bisa nggayuh teknologi anyar.Kita nandur modal 15% saka jumlah dodolan taunan perusahaan menyang R&D saben taun.Kita ngarahake kabeh produk dhasar ing jaringan IP, keamanan IP lan bidang manajemen IP, lan ing dhasar iki, kita bisa ngembangake Solusi Internet generasi sabanjure.Solusi Internet generasi anyar bakal fokus ing solusi pusat data generasi anyar lan solusi jaringan dhasar, sing bakal digunakake kanthi cepet.

MITRA

warta lan informasi